Korte Begijnestraat 40

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 325 000

Adres :

Korte Begijnestraat 40
2011HC Haarlem

Details :

Toestand pand Verkocht
Bewoonbaar oppervlak 45 m²
Aantal vertrekken 3
Aantal slaapkamers 1
Verdieping 1
Etages 3
Aantal toiletten 1
Riolering CV installatie

Midden in de Haarlemse binnenstad vind je één van de mooiste grachtjes van de stad, de Bakenessergracht. Ter hoogte van de Begijneburg vind je de Korte Begijnestraat. Precies op deze hoek staat deze uiterst charmante maar op te knappen benedenwoning (45m2) met souterrain (25m2). Gebouwd omstreeks 1880 met een klassieke gevel en een gemeentelijk monument. Alle gemakken van de Haarlemse binnenstad van je direct om de hoek. Bel of mail ons om een kijkje te nemen in deze bijzonder charmante woning.

INDELING:

Begane grond: Via de entree kom je binnen in de nette doch eenvoudige keuken met diverse inbouwapparatuur in bijzonder fraaie houten plafonds en veel lichtinval door de twee grote ramen met uitzicht over de gracht. Naast de keuken vind je de slaapkamer. Er is een eenvoudige doucheruimte.

Via een trapje kom je in de woonkamer met houten balkenplafond en houten vloerdelen. Ook in de woonkamer kan je een heerlijk zithoekje realiseren waarin je zicht hebt over de gracht. Achter de woonkamer ligt een halletje met het toilet.

Via een klein trapje in de keuken kom je in het SOUTERRAIN (geen stahoogte) dat thans in gebruik is als bergruimte en heeft een aansluiting voor de wasmachine. Met een beetje fantasie kan je ook hier een geweldige ruimte realiseren. Aan de grachtzijde zitten twee ramen die daglicht naar binnen brengen.

- Woonoppervlak: 45m2;
- Overige inpandige ruimte (souterrain): 25m2;
- Inhoud: 230m3;
- Gemeentelijk monument;
- Thans een slapende VvE;
- Verwarming middels Remeha Avanta HR-ketel;