Spaarne 79A

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 459 000

Adres :

Spaarne 79A
2011CG Haarlem

Details :

Toestand pand Verkocht
Bewoonbaar oppervlak 70 m²
Aantal vertrekken 3
Aantal slaapkamers 2
ligging Noordoost
Etages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Verwarming CV installatie
Riolering CV installatie

WAT EEN TOPLOCATIE!

Aan de oostelijke oever van het Spaarne gelegen 3-kamerappartement (70,4m2) met fantastisch uitzicht over het Spaarne, de passerende bootjes en de klassieke panden aan de overzijde. De woonkamer met haar 3 meter HOGE PLAFONDS heeft 3 grote ramen met roedeverdeling, deze geven niet alleen uitzicht, maar ook veel lichtinval. De binnenzijde van het appartement dient volledig gemoderniseerd te worden, maar daarna heb je dan ook echt iets bijzonders in handen. Dit RIJKSMONUMENT met haar klassieke klokgevel is omstreeks 1650 gebouwd, in 1985 zijn de appartementen er gerealiseerd. Daarvan liggen er slechts 3 aan de voorzijde.

De binnenstad van Haarlem ligt aan je voeten, met een korte wandeling over een van de bruggen ben je in het hart van de oude stad. Maar je bent ook zo de stad uit met een snelle busverbinding of met de auto richting de A4, A9 en A5.

INDELING:

Begane grond: Centrale entree en de eigen berging (4m2).

1e etage: Entree, hal met meterkast en separate bergkast met opstelling van de cv-ketel, toilet met fonteintje, en dan de bijzonder lichte en ruime woonkamer waarvan de plafonds maar liefst 3 meter hoog zijn. De voorzijde van het appartement is ruim 6,5 meter breed en heeft een L-vormige OPEN KEUKEN.

Aan de achterzijde van het appartement liggen twee goed bemeten slaapkamer, beide met OPENSLAANDE DEUREN naar het balkon (8,3m2). Boven de deuren zitten twee kenmerkende ronde ramen die de slaapkamers extra sfeer geven.

- Oplevering in overleg, kan op korte termijn;
- Woonoppervlak: 70,4m2;
- Inhoud: 260,6m3;
- Actieve VVE, servicekosten bedragen thans: €146,52;
- Rijksmonument;
- Notaris verkoper;
- Niet bewonersclausule van toepassing;
- Eigen berging op de begane grond;