Santpoorterstraat 22

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 800 000

Adres :

Santpoorterstraat 22
2023DC Haarlem

Voorzieningen :

  • Dichtbij school

Details :

Toestand pand Verkocht
Bewoonbaar oppervlak 130 m²
Opp. terrein 201 m²
Aantal vertrekken 4
Aantal slaapkamers 3
Etages 2
Aantal badkamers 1
Verwarming CV installatie
Riolering CV installatie

Wat een tuin!

Midden in het zeer gewilde KLEVERPARK van Haarlem vind je deze zeer karakteristieke eengezinswoning die in 1912 gebouwd is. Achter de fraaie voorgevel gaat een ruim huis van bijna 130m2 schuil met een tuin op het WESTEN van ruim 16 meter diep! De wijk zelf is niet voor niets zo gewild, je loopt de deur uit naar de Kleverparkweg om je dagelijkse boodschappen te doen, en kop koffie te doen op een terrasje of je kinderen naar school te brengen. Pak de fiets en je bent binnen een paar minuten in de gezellige binnenstad of op het centraal station. Fiets in westelijke richting en je staat al snel aan de rand van de Kennemerduinen en de fietspaden richting de kust.

INDELING:

Voortuin.

Begane grond: Entree, fraaie vestibule met marmeren vloertegels, originele wandtegeltjes en vestibule-deuren, in de gang die naar de woonkamer leidt bevinden zich het toilet met fontein en de verdiepte trapkast. De woonkamer heeft door de van origine reeds aangebouwde serre zeer goede afmetingen, een lengte van bijna 11 meter en een breedte van bijna 4 meter! De erker met glas-in-loodramen zorgt voor een prettige sfeer. Via openslaande deuren is de tuin bereikbaar. De nette semi-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Direct achter de keuken, in een aanbouw, bevinden zich de praktische bijkeuken en separate berging.

1e etage: Overloop met vaste kastruimte en opstelling van de CV-ketel, nette badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel en bidet. Het tweede toilet bevindt zich separaat op de overloop. De ruime slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een ruim op de serre gelegen balkon. Dit balkon ligt net als de tuin op de westkant. Ook de slaapkamer aan de voorzijde heeft een klein balkon op de oostzijde, hier bevindt zich een prachtig balkonhekje. Tot slot vind je op deze verdieping een slaap/werk/kinderkamer aan de voorzijde.  

De woning heeft een zogenaamde fopkap aan de voorzijde, hier bevindt zich een thans niet bereikbare vliering.

En dan die achtertuin! Voor stadse begrippen, en zeker voor het Kleverpark, een bijzonder grote tuin. Met een diepte van meer dan 16 meter en ligging vrijwel pal op het westen een heerlijke plek om de hele dag van de zon te kunnen genieten.

- Oplevering in overleg;
- Woonoppervlak (nen-2580): 129,6m2;
- Inhoud: 509m3;
- Perceeloppervlak: 201m2;
- De elektrische installatie bestaat uit 6 groepen, een kookgroep en 2 aardlekschakelaars;
- Beschermd stadsgezicht;
- Parkeren middels vergunningsysteem;
- Fundering op houten palen;
- Aan- en opbouwmogelijkheden terug te vinden in het bestemmingsplan;