Pieter Maritzstraat 15

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 350 000

Adres :

Pieter Maritzstraat 15
2021RA Haarlem

Gebied : Koopwoning

Datum beschikbaar : 02 september 2021

Details :

Toestand pand Verkocht
Bewoonbaar oppervlak 90 m²
Opp. terrein 110 m²
Aantal vertrekken 5
Aantal slaapkamers 4
ligging Noord
Etages 2
Aantal toiletten 1

Zin in een klusproject met volop mogelijkheden? Hier kan je je hart ophalen!

In de kindvriendelijke en super centraal gelegen Transvaalbuurt is de Pieter Maritzstraat 15 gelegen. De gezellige winkelstraat de Cronjé met al haar winkels en horeca ligt op loopafstand. Net als diverse grote supermarkten en de westelijke oever van het Spaarne. Verbindingswegen naar de A9, A5 en de N208 zijn gemakkelijk bereikbaar.

De woning is altijd met liefde bewoond geweest, echter dient geheel verbouwd te worden. Raadpleeg voor eventuele uitbouwmogelijkheden het bestemmingsplan.

INDELING:

Begane grond: Entree, vestibule met granito vloer en meterkast, gang, toilet, eenvoudige dichte keuken, ruime woonkamer met fraaie glas-in-loodramen aan de voorzijde, zwarte schouwen en openslaande deuren naar de zonnige tuin.

Eerste etage: Overloop die toegang geeft tot de 4 slaapkamers. Eén van deze kamers zal hoogstwaarschijnlijk de badkamer gaan worden, deze is thans niet aanwezig in de woning.

Buitenruimte: De zonnige van circa 11 meter diep tuin is nog geheel aan te leggen en ligt op het westen. Zat mogelijkheden om iets moois te realiseren.

Kenmerken:
- Woonoppervlak: 90m2;
- Inhoud: 331m3
- Perceeloppervlak: 110m2
- thans geen verwarming aanwezig;