Detail Nassaulaan 11 Vraagprijs : € 419 000
Bewoonbaar oppervlak : 55 m²
Detail Henrick de Keijserstraat 23 3 Vraagprijs : € 795 000
Bewoonbaar oppervlak : 87 m²
Detail Gerrit van Heesstraat 9 Vraagprijs : € 1 159 000
Bewoonbaar oppervlak : 167 m²
Opp. terrein : 129 m²
Detail Velserstraat 89 Vraagprijs : € 1 079 000
Bewoonbaar oppervlak : 151 m²
Opp. terrein : 131 m²
Detail Klein Heiligland 74zw Vraagprijs : € 379 000
Bewoonbaar oppervlak : 56 m²
Detail Julianalaan 39 Vraagprijs : € 900 000
Bewoonbaar oppervlak : 168 m²
Opp. terrein : 352 m²

Over ons

Kroon van Diest Makelaars is en een zeer ervaren makelaarskantoor met ruim 45 jaar ervaring op de woningmarkt van Zuid-Kennemerland. Ons kantoor is al sinds jaar en dag gelegen in de fraaie Haarlemse Kleverparkbuurt, van daaruit bestrijken we Haarlem met al haar omliggende gemeenten zoals Bloemendaal, Velsen en Heemstede.

Sinds januari 2020 hebben wij tevens een vestiging in Amsterdam-Noord, daar begeleidt onze NVM-makelaar Marjolein Ligtermoet onze klanten bij de aan- en verkoop van woningen en appartementen.

Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen dit feilloos doorvertalen naar onze praktijk. Hierdoor kunnen we jouw belangen het beste vertegenwoordigen.

Bij ons makelaarskantoor geloven we in korte lijnen, dat vertaalt zich in direct contact tussen onze makelaars en de opdrachtgevers. Dit contact beperkt zich niet van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Want om de beste deal te doen staan we altijd voor u klaar.

Het team van Kroon van Diest Makelaars bestaat uit drie makelaars, Robbert-Jan Kroon van Diest (Register Makelaar / Register Taxateur), Marjolein Ligtermoet (Register Makelaar) en Stan Heuvelmans (Assistent Makelaar).

Kroon makelaars Robbert Jan

LinkedIn   Robbert-Jan Kroon van Diest

Register Makelaar en Register Taxateur

In 1999 ben ik begonnen als assistent-makelaar op toen nog het kantoor van mijn vader. 

Inmiddels ben ik de eigenaar van het kantoor waar ik alweer zo’n 25 jaar werkzaam ben.
Een door en door ervaren makelaar dus met een groot netwerk en een schat aan lokale kennis.

Ik sta onze klanten graag bij met een eerlijk en transparant advies. Of het nou om de verkoop van een woning gaat, of om de zoektocht naar een nieuw huis.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in dezelfde wijk (Kleverpark) als waar ons kantoor staat.
Ik ben een liefhebber van lekker eten, mag graag een rondje gravelfietsen op mooie plekken in de natuur of een golf pakken met mijn surfboard.

Kroon makelaars Stan Heuvelmans

LinkedIn  Stan Heuvelmans

Stan Heuvelmans is kandidaat-makelaar en sinds kort ook taxateur in opleiding. 

Opgegroeid in Maastricht en al tijdens zijn studie Bouw- en Vastgoedeconomie in Amsterdam werkzaam in het vastgoed.

‘Makelen is geen werk, het is een way of life!’

Iedere dag ontmoet ik verschillende mensen en zie ik verrassende huizen.
Elke aan- en verkoop is maatwerk. Van groot belang daarbij is duidelijke en eerlijke communicatie.
Soms is het even zoeken, maar voor iedereen bestaat een geschikte woning.

Ik ben altijd super blij als het lukt om klanten een huis te helpen vinden of te verkopen.
Ik geniet van elke werkdag, fiets dagelijks vele kilometers door onze prachtige stad, kom bij veel mensen thuis en ontmoet steeds weer nieuwe klanten.

‘Met zijn open, enthousiaste karakter is Stan een prettige adviseur.’

Kroon makelaars Marjolein

LinkedIn   Marjolein Ligtermoet

Marjolein Ligtermoet, Register Makelaar

In 1996 ben ik vanwege de studie (International management en Bedrijfskunde) verhuisd naar het bruisende Amsterdam en nooit meer weggegaan. Een heerlijke stad met een verscheidenheid aan woningen, buurten en mensen. Zo is ook mijn interesse in de makelaardij gewekt. Na vele jaren te hebben gewoond in de gezellige Staatsliedenbuurt, heb ik de oversteek gewaagd naar een nieuwbouwappartement op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Hier geniet ik van een fantastisch uitzicht over ’t IJ. Na het behalen van de K-RMT certificering in 2016 heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan bij een Amsterdams kantoor. In 2020 ben ik het Kroon van Diest Team gaan versterken en zijn de regio’s Amsterdam & Haarlem samengevoegd. Naast de makelaardij vlieg ik al zo’n 19 jaar bij KLM als parttime stewardess de wereld rond. Juist die ervaring komt mij goed van pas als het gaat om onze internationale cliënten. Expats zijn dan ook bij mij aan het juiste adres! Een goede makelaar zet in mijn optiek de belangen van de klant centraal en luisteren is daarbij het sleutelwoord. De Amsterdamse woningmarkt is al hectisch genoeg. Ik streef er dan ook naar mijn klanten kundig en in alle rust door het gehele traject te begeleiden. Of het nou gaat om de aankoop of verkoop van een woning, iedere opdracht is uniek en geen dag is hetzelfde. Dat maakt het vak ook zo leuk! Voor de bezichtigingen pak ik de fiets en geniet ik on tour van de reuring in het centrum, de gezellige sfeer in de Jordaan of van de spectaculaire skyline aan de noordelijke IJ-oevers.

‘Geen druk, geen grote woorden, wel down to earth en aandacht voor de personen in kwestie’