Detail Piri Reisplein 71 Vraagprijs : € 725 000
Bewoonbaar oppervlak : 91 m²
Detail Pieter Maritzstraat 15 Vraagprijs : € 350 000
Bewoonbaar oppervlak : 90 m²
Opp. terrein : 110 m²
Detail Tetterodestraat 59 Vraagprijs : € 1 149 000
Bewoonbaar oppervlak : 162 m²
Detail Klein Heiligland 74 RD Huur : € 1 995 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 101 m²
Detail Noord Schalkwijkerweg 145 Vraagprijs : € 975 000
Bewoonbaar oppervlak : 129 m²
Opp. terrein : 206 m²
Detail Sloterkade 116 Vraagprijs : € 675 000
Bewoonbaar oppervlak : 96 m²

Over ons

Kroon van Diest Makelaars is en een zeer ervaren makelaarskantoor met ruim 44 jaar ervaring op de woningmarkt van Zuid-Kennemerland. Ons kantoor is al sinds jaar en dag gelegen in de fraaie Haarlemse Kleverparkbuurt, van daaruit bestrijken we Haarlem met al haar omliggende gemeenten zoals Bloemendaal, Velsen en Heemstede.

Sinds januari 2020 hebben wij tevens een vestiging in Amsterdam-west, daar begeleidt onze kandidaat-makelaar Marjolein Ligtermoet onze klanten bij de aan- en verkoop van woningen en appartementen.

Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen dit feilloos doorvertalen naar onze praktijk. Hierdoor kunnen we jouw belangen het beste vertegenwoordigen.

Bij ons makelaarskantoor geloven we in korte lijnen, dat vertaalt zich in direct contact tussen onze makelaars en de opdrachtgevers. Dit contact beperkt zich niet van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Want om de beste deal te doen staan we altijd voor u klaar.

Het team van Kroon van Diest Makelaars bestaat uit drie makelaars, Robbert-Jan Kroon van Diest (Register Makelaar / Register Taxateur) en twee kandidaat makelaars (KRMT), Stan Heuvelmans en Marjolein Ligtermoet. Onze office manager Anouk Kroon-Koppen is onze spin in het web op kantoor.

Robbert-Jan Kroon van Diest LinkedIn

Robbert Jan Kroon van DiestIn 1999 ben ik begonnen als assistent-makelaar op toen nog het kantoor van mijn vader. Daarvoor was ik werkzaam bij een grote bank, maar was toch meer geïnteresseerd in het makelaarsvak. Met een studie aan de HEAO betekende dat een 2-jarige avondopleiding tot makelaar volgen om de theorie onder de knie te krijgen. De praktijk leerde ik overdag.

Inmiddels ben ik de eigenaar van het kantoor waar ik alweer zo’n 20 jaar werkzaam ben. Een door en door ervaren makelaar dus met een groot netwerk en een schat aan lokale kennis.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in dezelfde wijk (Kleverpark) als waar ons kantoor staat. Ik ben een liefhebber van lekker eten, mag graag een rondje hardlopen of racefietsen door de duinen of een golf pakken met mijn surfboard.

 

Stan Heuvelmans LinkedIn

Stan Heuvelmans is makelaar en sinds kort ook taxateur in opleiding. Opgegroeid in Maastricht en al tijdens zijn studie Bouw- en Vastgoedeconomie in Amsterdam werkzaam in het vastgoed.

‘Makelen is geen werk, het is een way of life!’

Iedere dag ontmoet ik verschillende mensen en zie ik verrassende huizen. Elke aan- en verkoop is maatwerk. Van groot belang daarbij is duidelijke en eerlijke communicatie. Soms is het even zoeken, maar voor iedereen bestaat een geschikte woning.

Ik ben altijd super blij als het lukt om klanten een huis te helpen vinden of te verkopen. Ik geniet van elke werkdag, fiets dagelijks vele kilometers door onze prachtige stad, kom bij veel mensen thuis en ontmoet steeds weer nieuwe klanten.

‘Met zijn open, enthousiaste karakter is Stan een prettige adviseur.’

 

Anouk Kroon-Koppen LinkedIn

Ik ben geboren en getogen in Haarlem. Maar, na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de Amsterdamse hotellerie, is ook Amsterdam verankert in mijn hart. Ik heb er zelfs nog even gewoond. Mijn liefde voor zowel Haarlem als Amsterdam kan ik bij Kroon van Diest Makelaars goed gebruiken!

Ook op kantoor is geen dag hetzelfde. Ik zie zoveel prachtige woningen voorbijkomen, de verschillende bouwstijlen, hoe elke verkoper zijn eigen verhaal heeft, en hoe zoekers enthousiast en met gezonde spanning op zoek gaan naar hun nieuwe thuis. Ik geniet er elke keer weer van.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik op fietsafstand van alles wat ik maar wil. Het centrum, mijn werk, het strand, het bos. Alles wat Haarlem zo mooi maakt is binnen handbereik!