Detail Krokusstraat 15 Vraagprijs : € 659 000
Bewoonbaar oppervlak : 127 m²
Opp. terrein : 155 m²
Detail Rijnegomlaan 37 Vraagprijs : € 870 000
Bewoonbaar oppervlak : 136 m²
Opp. terrein : 244 m²
Detail Korte Begijnestraat 40 Vraagprijs : € 325 000
Bewoonbaar oppervlak : 45 m²
Detail Spaarne 79A Vraagprijs : € 459 000
Bewoonbaar oppervlak : 70 m²
Detail Wouwermanstraat 66 Vraagprijs : € 400 000
Bewoonbaar oppervlak : 80 m²
Opp. terrein : 83 m²
Detail Floresstraat 83 Vraagprijs : € 469 000
Bewoonbaar oppervlak : 82 m²
Opp. terrein : 113 m²

Over ons

Kroon van Diest Makelaars is in 1977 opgericht door een betrouwbare partner voor de aan- en verkoop van jouw huis in Haarlem en omstreken.

Wij zijn een allround makelaarskantoor met ruim 40 jaar ervaring en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ons kantoor is al sinds jaar en dag gelegen in de gewilde Haarlemse Kleverparkbuurt, maar onze kennis bestrijkt de gehele regio Haarlem (Zuid-Kennemerland). Sinds januari 2020 hebben wij een makelaar die actief is in de regio Amsterdam.

Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen dit feilloos doorvertalen naar onze praktijk. Hierdoor kunnen we jouw belangen het beste vertegenwoordigen.

Bij ons makelaarskantoor geloven we in korte lijnen, dat vertaalt zich in direct contact tussen de makelaar en de opdrachtgever. Dit contact beperkt zich niet van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Want om de beste deal te doen zal er ook weleens contact zijn buiten deze uren.

Het team van Kroon van Diest Makelaars bestaat uit drie makelaars, Robbert-Jan Kroon van Diest (Register Makelaar / Register Taxateur) en twee kandidaat makelaars (KRMT), Stan Heuvelmans en Marjolein Ligtermoet.

Robbert-Jan Kroon van Diest LinkedIn

Robbert Jan Kroon van DiestIn 1999 ben ik begonnen als assistent-makelaar op toen nog het kantoor van mijn vader. Daarvoor was ik werkzaam bij een grote bank, maar was toch meer geïnteresseerd in het makelaarsvak. Met een studie aan de HEAO betekende dat een 2-jarige avondopleiding tot makelaar volgen om de theorie onder de knie te krijgen. De praktijk leerde ik overdag.

Inmiddels ben ik de eigenaar van het kantoor waar ik alweer zo’n 20 jaar werkzaam ben. Een door en door ervaren makelaar dus met een groot netwerk en een schat aan lokale kennis.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in dezelfde wijk (Kleverpark) als waar ons kantoor staat. Ik ben een liefhebber van lekker eten, mag graag een rondje hardlopen of racefietsen door de duinen of een golf pakken met mijn surfboard.