Detail Sloterkade 116 Vraagprijs : € 675 000
Bewoonbaar oppervlak : 96 m²
Detail Volhardingstraat 2A-21 Huur : € 976 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 35 m²
Detail Kennemerstraat 11 A Rood Vraagprijs : € 415 000
Bewoonbaar oppervlak : 90 m²
Detail Schoterweg 96 Vraagprijs : € 400 000
Bewoonbaar oppervlak : 114 m²
Opp. terrein : 148 m²
Detail Santpoorterstraat 22 Vraagprijs : € 800 000
Bewoonbaar oppervlak : 130 m²
Opp. terrein : 201 m²
Detail Bartholomeus Diazstraat 54 I Vraagprijs : € 335 000
Bewoonbaar oppervlak : 49 m²

Over ons

Kroon van Diest Makelaars is en een zeer ervaren makelaarskantoor met ruim 44 jaar ervaring op de woningmarkt van Zuid-Kennemerland. Ons kantoor is al sinds jaar en dag gelegen in de fraaie Haarlemse Kleverparkbuurt, van daaruit bestrijken we Haarlem met al haar omliggende gemeenten zoals Bloemendaal, Velsen en Heemstede.

Sinds januari 2020 hebben wij tevens een vestiging in Amsterdam-west, daar begeleidt onze kandidaat-makelaar Marjolein Ligtermoet onze klanten bij de aan- en verkoop van woningen en appartementen.

Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en kunnen dit feilloos doorvertalen naar onze praktijk. Hierdoor kunnen we jouw belangen het beste vertegenwoordigen.

Bij ons makelaarskantoor geloven we in korte lijnen, dat vertaalt zich in direct contact tussen onze makelaars en de opdrachtgevers. Dit contact beperkt zich niet van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Want om de beste deal te doen staan we altijd voor u klaar.

Het team van Kroon van Diest Makelaars bestaat uit drie makelaars, Robbert-Jan Kroon van Diest (Register Makelaar / Register Taxateur) en twee kandidaat makelaars (KRMT), Stan Heuvelmans en Marjolein Ligtermoet. Onze office manager Anouk Kroon-Koppen is onze spin in het web op kantoor.

Robbert-Jan Kroon van Diest LinkedIn

Robbert Jan Kroon van DiestIn 1999 ben ik begonnen als assistent-makelaar op toen nog het kantoor van mijn vader. Daarvoor was ik werkzaam bij een grote bank, maar was toch meer geïnteresseerd in het makelaarsvak. Met een studie aan de HEAO betekende dat een 2-jarige avondopleiding tot makelaar volgen om de theorie onder de knie te krijgen. De praktijk leerde ik overdag.

Inmiddels ben ik de eigenaar van het kantoor waar ik alweer zo’n 20 jaar werkzaam ben. Een door en door ervaren makelaar dus met een groot netwerk en een schat aan lokale kennis.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in dezelfde wijk (Kleverpark) als waar ons kantoor staat. Ik ben een liefhebber van lekker eten, mag graag een rondje hardlopen of racefietsen door de duinen of een golf pakken met mijn surfboard.