Theseusstraat 4 I

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 575 000

Adres :

Theseusstraat 4 I
1076XL Amsterdam

Details :

Toestand pand Beschikbaar
Bewoonbaar oppervlak 62 m²
Aantal vertrekken 3
Aantal slaapkamers 2
Etages 1

Dit comfortabele appartement (ca.62m²) met twee slaapkamers, een ruime berging (ca12 m²) én maar liefst twee royale balkons op het zuiden, is gelegen in de hippe Marathonbuurt van Amsterdam Zuid. De monumentale woning met een prachtige gevel in Amsterdamse School-stijl is gebouwd in 1926 en ligt verscholen tussen de twee waanzinnige toegangspoorten van de Olympiakade en -weg. Een aantal jaar geleden heeft de woning een metamorfose ondergaan met oog voor detail. Zo ligt er door de gehele woning een fraaie eikenhouten lamelparket vloer en is de keuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. De half open layout waarbij de keuken naadloos overgaat in de woonkamer zorgt voor de perfecte look & feel. En als kers op de taart kan men bij lekker zomerweer, zowel vanuit de woonkamer als de keuken genieten van de twee ruime balkons aan de achterzijde!

Daarnaast zit je binnen no time op het gezellige terras van café Kiebêrt of Bar Baut, ben je binnen vijf minuten fietsen bij het Vondelpark en vind je op het Stadionplein eveneens tal van gezellige restaurants en coffeespots!

Dit alles vertaalt zich dan ook in een geweldig appartement op een toplocatie, waar bovendien comfort de boventoon voert!

Layout
De woning gelegen op de eerste verdieping van het gebouw bereikt men via de trap in de gemeenschappelijke hal. Het appartement heeft een fijne indeling waarbij alle ruimtes vloeiend in elkaar overgaan. Via de afgesloten entree met aan de rechterzijde het toilet met fonteintje bereikt men het woongedeelte. Wat meteen opvalt is de hoeveelheid licht dat door de grote raampartijen aan de voorzijde en aansluitende balkons aan de achterzijde wordt gecreëerd. Aan de achterzijde is de moderne woonkeuken gesitueerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis met combi oven en heeft bovendien ruimte genoeg voor een grote eettafel. De gezellige sfeer van deze ruimte wordt nog eens versterkt door de directe verbinding met beide balkons. Aansluitend treft men het woongedeelte met zicht op de rustige straat aan de voorzijde. De woonkamer is gemakkelijk naar ieders voorkeur in te delen. Bovendien biedt de handige inbouwkast uitkomst voor de nodige opbergruimte en ook vanuit de woonkamer heeft men weer toegang tot het tweede balkon. In het verlengde van het woongedeelte treft men de twee slaapkamers en badkamer. De eerste slaapkamer is ruim van opzet en heeft zowel zicht op de voor- als achterzijde. De tweede slaapkamer uitkijkend op de voorzijde wordt momenteel gebruikt als werk/babykamer. De badkamer is voorzien van een modern wastafelmeubel en ruime inloopdouche, ook treft men hier de aansluiting voor de wasmachine.

En dan hebben we nog de zeer ruime berging van maar liefst 12m² op de derde verdieping, ideaal voor de kerstspullen, koffers en verhuisdozen die op een later moment kunnen worden uitgepakt!

Erfpacht
Wat betreft de erfpacht is het huidige tijdvak lopend t/m 31 december 2056 afgekocht. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaars Olympia Blok IV, bestaat uit 114 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Stedeplan. De servicekosten bedragen op dit moment € 122,91 per maand. Er is een MJOP aanwezig en de VvE is financieel gezond. Daarnaast is in 2022/2023 zowel het buiten als binnen schilderwerk gedaan

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1926;
- Gesplitst in 2005;
- Gemeentelijk monument;
- Zeer ruime berging op de bovenste verdieping van ca. 12 m²;
- In 2022/2023 zowel van binnen als buiten geschilderd;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Vloer- en muurisolatie;
- CV uit 2013;
- VvE professioneel beheerd, financieel gezond;
- Meerjaren Onderhouds Plan aanwezig;
- Reservefonds toereikend;
- Servicekosten €122,91- per maand;
- Voortdurende erfpacht afgekocht t/m december 2056;
- Aanvraag overstap naar eeuwigdurende erfpacht gedaan;
- Oplevering in overleg

Omgeving
De Marathonbuurt in Zuid is zeer gewild. De combinatie van de vele monumentale woningen, de trendy restaurants, coffeespots en café’s maakt deze wijk zeer populair. Het appartement is gelegen in een rustig hofje, om de hoek van de gezellige Marathonweg en het Vondelpark. Het Olympisch Stadion ligt op enkele minuten fietsen. Trapt men nog iets verder door dan is daar de Zuidas met het Station Zuid en de Noord/Zuidlijn. Voor de dagelijkse boodschappen gaat men naar één van de supermarkten in de buurt, zoals de Albert Heijn, Jumbo, Marqt of de Ekoplaza. En dan hebben we nog niets gezegd over de fantastische bakkerij ‘le Fournil’ op het Olympiaplein. De woning is zowel voor het openbaar vervoer als de auto gunstig gelegen. Het Haarlemmermeer Station om de hoek heeft directe tram- en busverbindingen naar het centrum en Station Zuid. Daarnaast zit men via de verbindingsweg de Amstelveenseweg binnen korte tijd op de A10!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.