Detail Generaal de la Reijstraat 25 Vraagprijs : € 719 000
Bewoonbaar oppervlak : 149 m²
Opp. terrein : 106 m²
Detail Prinsen Bolwerk 58 Vraagprijs : € 739 000
Bewoonbaar oppervlak : 134 m²
Opp. terrein : 119 m²
Detail H.J. Koenenstraat 11 Vraagprijs : € 975 000
Bewoonbaar oppervlak : 141 m²
Opp. terrein : 132 m²
Detail Van 't Hoffstraat 304 Vraagprijs : € 639 000
Bewoonbaar oppervlak : 104 m²
Opp. terrein : 258 m²
Detail Houtmarkt 7A Vraagprijs : € 1 495 000
Bewoonbaar oppervlak : 200 m²
Opp. terrein : 186 m²
Detail Tetterodestraat 48RD Vraagprijs : € 729 000
Bewoonbaar oppervlak : 126 m²

Een woning kopen

Een huis kopen doe je slechts één of hooguit een paar keer in je leven. Fijn als iemand je bij deze belangrijke aankoop kan begeleiden. Iemand met een uitgebreide kennis van de lokale markt, een lokaal netwerk, iemand die zelf ook in de stad waar je zoekt woont.

Ben jij op zoek naar een goede aankoopmakelaar, twijfel dan niet en neem eens contact met ons op. Wij nodigen je graag uit om je woonwensen en budget met ons te komen bespreken. Wij vertellen je in een mum van tijd alles wat je over de woningmarkt van Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Bloemendaal en meer wilt weten. En met name wat wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis!

Heel veel mensen gingen je al voor bij het inhuren van ons makelaarsteam. Wil je weten hoe zij onze diensten beoordelen? Lees dan hier de reviews van onze klanten.

Tarieven aankoop huis

Wij hanteren een vaste courtage voor het aankopen van een huis. Onze tarieven zijn overzichtelijk en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf. En of je nu slaagt binnen één maand of "pas" na 15 maanden, dat maakt bij ons geen verschil. Je krijgt pas een factuur als we jouw ideale woning hebben gevonden en aangekocht!

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag alles over onze aankoopdiensten. Bel of mail ons daarom via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars.

>>Bekijk ons actuele woningaanbod

Funda

Wist je dat ons volledige woningaanbod ook te vinden is op onze eigen Funda pagina? Neem snel een kijkje!

Neem contact met ons op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com