Detail Piri Reisplein 71 Vraagprijs : € 725 000
Bewoonbaar oppervlak : 91 m²
Detail Pieter Maritzstraat 15 Vraagprijs : € 350 000
Bewoonbaar oppervlak : 90 m²
Opp. terrein : 110 m²
Detail Tetterodestraat 59 Vraagprijs : € 1 149 000
Bewoonbaar oppervlak : 162 m²
Detail Klein Heiligland 74 RD Huur : € 1 995 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 101 m²
Detail Noord Schalkwijkerweg 145 Vraagprijs : € 975 000
Bewoonbaar oppervlak : 129 m²
Opp. terrein : 206 m²
Detail Sloterkade 116 Vraagprijs : € 675 000
Bewoonbaar oppervlak : 96 m²

In deze lastige huizenmarkt bleef Robbert-Jan steeds onverminderd enthousiast en optimistisch. Robbert-Jan heeft vooral een goede bouwkundige kennis die goed van pas kwam tijdens de bezichtigingen.

Wij hebben Robbert-Jan via vrienden aangeraden gekregen en daarvoor zijn we erg dankbaar! Voor ons als starters was het enorm prettig om huizen te bekijken op gevoel, terwijl Robbert-Jan mee ging met een scherp oog voor detail, met zijn bouwkundigheid, en met zijn jarenlange ervaring. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf veel tips en we kregen nooit het gevoel dat hij 'wilde' verkopen, maar keek echt naar of het bij ons zou passen. Uiteindelijk hebben we een heerlijk huis bezocht en met het bieden, aankopen en tips geven hoe we dit voor het eerst moeten doen waren we erg blij! Hij heeft veel voor ons gedaan, zodat wij echt de eigenaars werden! Daarnaast is de communicatie goed geweest met zowel Robbert-Jan als Anouk, waren ze goed bereikbaar en hebben zij ons erg goed geholpen. Een dikke aanrader, vooral als je nieuw bent met een huis aankopen!

Kroon van Diest is een kleinschalig makelaarskantoor wat zich uit in een persoonlijke aanpak. De eigenaar, Robbert-Jan, heeft 20 jaar ervaring in het vak en komt erg deskundig over. Hij luistert naar je wensen, maar geeft ook eerlijk advies wanneer je zelf op een roze wolk zit. Ook na de aankoop wordt er naar je geluisterd en kan je terecht voor vragen over je pas aangekochte woning.

Makelaar was goed bereikbaar en nam serieus de tijd om bezichtigingen en onderhandelingen te bespreken. De managementassistente was in staat om de overspannen markt in Haarlem toch iedere keer weer een afspraak voor een bezichtiging te plannen.

Robbert-Jan snapte goed mijn wensen en wist deze te vertalen naar een gerichte zoekopdracht. Daar waar ik zelf af en toe wat op drift raakte, wist hij mij te temperen en vast te houden aan onze vooraf afgesproken strategie. Heel fijn om de nuchterheid te ervaren in een overspannen markt

Hartstikke fijn geholpen, ons handje werd vastgehouden waar we het nodig hadden en altijd met een brede glimlach!