Detail Burgemeester Cramergracht 162 Vraagprijs : € 215 000
Bewoonbaar oppervlak : 64 m²
Detail de Clercqstraat 163 Vraagprijs : € 329 000
Bewoonbaar oppervlak : 79 m²
Opp. terrein : 115 m²
Detail Amaryllislaan 11 Vraagprijs : € 389 000
Bewoonbaar oppervlak : 121 m²
Opp. terrein : 132 m²
Detail Saenredamstraat 17 zwart Huur : € 1 200 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 51 m²
Detail Zandvoortselaan 214 Vraagprijs : € 945 000
Bewoonbaar oppervlak : 177 m²
Opp. terrein : 675 m²
Detail Veenbergplein 1 Vraagprijs : € 535 000
Bewoonbaar oppervlak : 124 m²
Opp. terrein : 113 m²

Een woning verkopen

Een woning verkopen is al lang niet meer het “even” ophangen van een te koop bord aan de gevel van jouw huis, een woning verkopen is zorgen voor zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning. Het bereiken van de juiste doelgroep. Marketing dus. Dat is waar wij bedreven in zijn, wij zorgen ervoor dat jouw woning aandacht krijgt van de juiste potentiële kopers. En dat doen wij tegen zeer scherpe vaste tarieven. Geen percentage meer over de koopsom, je weet van tevoren exact waar je aan toe bent. Meer weten over onze scherpe verkooptarieven, bel of mail ons, wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Omdat geen woning hetzelfde is komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan maken wij graag een maatwerk offerte voor de verkoop. Uiteraard kan zo’n afspraak ook ’s avonds of in het weekend.

Een woning kopen

Wil je graag professionele begeleiding bij het kopen van een woning, wij staan voor je klaar. Of het nou gaat om een zoektocht vanaf het begin of om een éénmalige aankoopbegeleiding van het huis wat je zelf reeds gevonden hebt op funda, wij nemen jouw verdere zorgen graag uit handen.

Woon je in Amsterdam?

Jan Willem Müller is onze Amsterdam-specialist. Voor een informatief gesprek komt hij ook graag bij je thuis voor advies over de verkoop.

Een woning verbouwen

Heb je verbouwplannen met de door jou gekochte woning? Maak gebruik van onze expertise op het vlak van bouwen en verbouwen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van lokale vakmensen.

Taxaties

Mocht je een deskundig en NWWI gevalideerd taxatierapport van je woning nodig hebben? Wij leveren taxatierapporten die door alle geldverstrekkende instellingen worden geaccepteerd.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00

Buiten deze tijden op afspraak.