Paramariboplein 23H

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 950 000

Adres :

Paramariboplein 23H
1058AP Amsterdam

Details :

Toestand pand Verkocht
Energieklasse
B
Bewoonbaar oppervlak 114 m²
Etages 2
Verwarming CV installatie
Riolering CV installatie

Een heerlijk familiehuis van (ca.114 m²) met twee ruime slaapkamers, werkruimte en een waanzinnige tuin (ca.105 m²) op het zuid westen! Deze dubbele benedenwoning ademt gezelligheid en comfort van zichzelf. De authentieke details, zoals de originele paneel deuren in de hal, de hoge plafonds met ornamenten en twee marmeren schouwen in de woonkamer zijn kenmerkend voor deze smaakvolle woning. De houten visgraat parket vloer zorgt voor een naadloze verbinding van alle ruimtes. En hadden wij u al verteld over de gezellige woonkeuken? Die net zoals de woonkamer eveneens toegang geeft tot die prachtige tuin!

Het appartement is gelegen aan het kindvriendelijke Paramariboplein in de populaire Westindische buurt. En alsof de tuin of het plein nog niet genoeg is, bent u binnen enkele minuten lopen bij ‘t Vondelpark met diverse horeca- en speelgelegenheden zoals de Vondeltuin of 't Blauwe Theehuis!

Kortom, een heerlijk familiehuis met een waanzinnige tuin op een toplocatie!

Begane grond
Via het tochtportaal bereikt u de entree van de woning op de begane grond. De hal geeft toegang tot alle ruimtes.
We starten met de ruime ensuite woonkamer met prachtige plafonds van maar liefs 3 meter hoog! Dit gedeelte kan zowel vanuit de hal als vanuit de woonkeuken worden bereikt.
De gezellige en ruime woonkamer met elegante ensuite deuren en aan weerzijden inbouwkasten, strekt over de gehele lengte van de woning. Dit gedeelte heeft met de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde veel lichtinval. Bovendien heeft men vanuit hier uitzicht op zowel het pleintje aan de voorzijde als de ruime tuin aan de achterzijde. Via de openslaande deuren aan de achterzijde komt men direct in de tuin! De veranda met loungegedeelte zorgt ervoor dat buiten als het ware naar binnen wordt gehaald!

De woonkamer heeft een open verbinding met de gezellige woonkeuken. De keuken is ruim van opzet en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een gasfornuis met oven en afzuigsysteem. Ook hier treft men wederom grote raampartijen wat deze ruimte lekker licht maakt. De keuken heeft eveneens toegang tot de tuin met het tweede terras.

Weer terug in de hal, treft u hier het separate toilet met fonteintje en moderne badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad met douche en dubbele wastafel. Links van de entree is de tweede slaapkamer. Momenteel wordt deze kamer als werkruimte gebruikt. En hoe handig is de extra bergruimte naast de entree, welke ruim genoeg is voor het opbergen van allerhande spullen zoals wandelwagens en sportspullen!

Souterrain
Via de vaste trap bereikt men het souterrain.
De ruime slaapkamer is aan de achterzijde van deze verdieping gesitueerd. Over de gehele lengte van deze ruimte zijn inbouwkasten gerealiseerd. Daarnaast heeft men momenteel efficient van de overige ruimte gebruik gemaakt en hier drie kinder slaapkamertjes van gecreëerd. Deze ruimte is eveneens uiterst geschikt als werkruimte. Aan de voorzijde van het souterrain vindt men een ruime berging (ca. 8 m²) met de aansluiting voor de wasmachine.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van Eigenaars Paramariboplein 23 Amsterdam bestaat uit vier leden. De vereniging is actief en wordt door de leden beheerd. De vereniging is financieel gezond, heeft een MJOP en een toereikend reservefonds. De servicekosten bedragen € 154.- per maand.

Erfpacht.
Het appartementsrecht is gesitueerd op gemeentelijk erfpacht. De Algemene Bepalingen voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. Het canon in het huidige tijdvak bedraagt € 845,84 en loopt tot 16 augustus 2052, met een jaarlijkse indexering. De eigenaar heeft gebruik gemaakt van de spijtoptantenregeling voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden.

Omgeving.
De woning is gelegen in de levendige en kindvriendelijke wijk om de hoek van ‘t Vondelpark of het Rembrandtpark. Binnen no time bevindt men zich op de Overtoom en de Amstelveenseweg met diverse winkels, sportschool David Lloyd en unieke boetiekjes. Ook vindt men hier een verscheidenheid aan gezellige restaurants en cafés zoals, Ron Blauw, Adam, Gent aan de Schinkel, bar Oslo en de Vondeltuin. Voor de dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar de buren of de supermarkt op de Overtoom, Baarsjesweg en Kinkerstraat. De dagelijkse Ten Kate markt biedt een breed assortiment aan verse producten.
Mede door het gevarieerde aanbod van kinderdagverblijven, basis- en middelbare scholen, waaronder de recentelijk geopende British School of Amsterdam en vele speeltuinen, is deze buurt bij uitstek de juiste plek voor (jonge) gezinnen.

De rustige buurt kenmerkt zich verder door een goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tram 1 & 17 en Bus 15 met diverse haltes op de Hoofdweg en het Surinameplein hebben een directe verbinding met de centrumlocaties. Parkeren kan in de buurt middels vergunningstelsel. Door de vele uitvalswegen (Surinameplein, Amstelveenseweg, Overtoom) is er een snelle verbinding met de A10, Ring A4, de Zuidas en het centrum.

Schiphol is zowel met het openbaar vervoer als met de auto binnen ca.15 minuten te bereiken. Eigenlijk is alles op korte afstand voorhanden

Bijzonderheden
•    Ruime dubbele benedenwoning in een kindvriendelijke omgeving.
•    Energielabel B
•    CV installatie 2022
•    Gesitueerd op gemeentelijk erfpachtgrond. Jaarlijkse canon bedraagt € 858.- jaarlijkse indexering. Het huidige
        tijdvak loopt augustus 2052. Eigenaren hebben gebruik gemaakt van de spijtoptantenregeling voor de overstap
        onder gunstige voorwaarden.
•    Actieve en financieel gezonde VvE
•    MJOP beschikbaar
•    Servicekosten bedragen € 154,- per maand.
•      Levering in overleg