<< Vorige

Henrick de Keijserstraat 23 3

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 795 000

Adres :

Henrick de Keijserstraat 23 3
Amsterdam

Voorzieningen :

  • Woonkeuken

Details :

Toestand pand Verkocht onder voorbehoud
Energieklasse
A
Bewoonbaar oppervlak 87 m²
Aantal vertrekken 4
Aantal slaapkamers 3
Etages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Verwarming CV installatie
Riolering CV installatie

Deze heerlijke dubbele bovenwoning (ca.87 m²) op EIGEN GROND, met maar liefst drie slaapkamers, een balkon en een waanzinnig dakterras, vindt men in hartje de Pijp! Omringd door de vele restaurants, café’s met gezellige terrassen, coffeespots en trendy boetiekjes, spreekt men met recht over een toplocatie. Ook aan scholen, kinderdagopvang en speeltuinen in de buurt is er geen gebrek. Bovendien ligt dit fijne appartement om de hoek van de populaire Albert Cuyp markt en Sarphatipark!

Het complex is gesplitst in 2007 en vervolgens van top tot teen onder handen genomen. Hierbij is niets aan het toeval overgelaten. Dit resulteert dan ook in een optimale layout met een royale hal, drie ruim bemeten slaapkamers en een comfortabele woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken met eiland. Met oog voor detail heeft men met deze renovatie de perfecte look & feel weten te creëren. Kenmerkend voor deze woning is fraaie trap in combinatie met de open ruimte, waardoor men gevoelsmatig meer ruimte (BVO 106 m²) ervaart dan het daadwerkelijk is! Door de gehele woning ligt er een prachtige visgraat parketvloer. Daarnaast is de keuken met eiland voorzien van de nodige inbouwapparatuur en geeft de geïntegreerde kookplaat met gaspitten het geheel extra allure! En dan hebben wij nog niets gezegd over de grote lichtstraat op de bovenverdieping, waardoor je op alle tijden van de dag geniet van een geweldige lichtinval.

Als kers op de taart is er nog het royale dakterras van ca. 20 m² alwaar het tijdens de zomermaanden genieten geblazen is!

Kortom, de ideale woning op een spot on locatie!

Layout
Derde verdieping
Via de gemeenschappelijke hal bereikt men met de trap op de tweede verdieping de afgesloten entree van de woning. Tevens is op deze verdieping de meterkast gesitueerd. Vanuit de entree leidt een interne trap je naar de indrukwekkende overloop op de derde verdieping. Wat meteen in het oog springt is de geweldige lichtinval vanuit de open verbinding met de bovenverdieping. Vanaf de overloop is er toegang tot de woonkamer met open keuken, de twee slaap- werkvertrekken en eerste toilet. Daarnaast biedt de overloop ruimte voor een afgesloten was- en droogopstelling. Het balkon (oost) bereik je via de openslaande deuren van wat nu als werk- gastenkamer wordt gebruikt.

Vierde verdieping
Via de trap op de overloop komt men op de vierde verdieping met een royale slaapkamer en badkamer met inloopdouche, separaat bad en tweede toilet. Ook hier is weer aan alles gedacht en heeft men deze verdieping weten te transformeren tot een comfortabele en vooral lichte ruimte. Het dakterras met een elektra aansluiting bereikt men via de openslaande deur in de slaapkamer.

VvE
De vereniging van Eigenaars ‘De Keijserpanden Blok B’ telt 32 leden is actief en financieel gezond. De administratie, het financiële- en het technische beheer wordt professioneel uitgevoerd door De Huishouding bv. Er is een Meer- Jaren- Onderhouds- plan aanwezig. De servicekosten bedragen € 203,- per maand.

Locatie
Het appartement ligt in een rustige straat met eenrichtingsverkeer, in het bruisende stadsdeel ‘De Pijp’. Dit stadsdeel kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan café’s, winkels en gezellige koffietentjes. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de nabij gelegen supermarkten of loop je door naar de populaire Albert Cuypmarkt. En wil je het dakterras een keer verruilen voor een andere setting, dan biedt het Sarphatipark op enkele minuten lopen uitkomst! Ook het openbaar vervoer is met de Noord/Zuidlijn (halte De Pijp) en diverse tramhaltes om de hoek uitstekend geregeld. Via de uitvalswegen A1 en A2 is de ringweg A10 goed bereikbaar. Wat betreft kinderopvang, basisscholen en speeltuinen kent deze buurt verschillende mogelijkheden en is zodoende perfect voor jonge gezinnen.

Kenmerken
• Dubbele bovenwoning met drie slaapkamers en waanzinnig ruim dakterras;
• Enorm veel daglicht door de riante lichtstraat;
• Balkon op de derde verdieping;
• Gesplitst in 2007;
• Eigen Grond;
• Energielabel A;
• Volledig dubbelglas;
• Actieve en financieel gezonde VvE in professioneel beheer;
• MJOP aanwezig;
• Service kosten € 203,-
• Dakraam voorzien van zon reflecterende coating;
• Oplevering in Overleg;
• Niet zelfbewoning clausule van toepassing;