Verspronckweg 184

Object locatie :

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Vraagprijs € 525 000

Adres :

Verspronckweg 184
2023BR Haarlem

Voorzieningen :

  • Dichtbij school

Details :

Toestand pand Beschikbaar
Energieklasse
E
Bewoonbaar oppervlak 93 m²
Opp. terrein 143 m²
Aantal vertrekken 4
Aantal slaapkamers 3
Etages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Verwarming Moederhaard

OPKNAPPER MET STIJL!

Aan de rand van het Haarlemse Kleverpark vind je deze tussenwoning (93m2) waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben.
Je waant je in een andere tijd. Sommige stukken behang zijn bijna weer 'in', of in ieder geval vintage. De woning is absoluut toe een een grondige modernisering, en wellicht ga je zelfs de begane grond uitbouwen of een nokverhoging plaatsen om het woonoppervlak te vergroten. Dit kan je in deze woning wel doen met het behoud van de fraaie details die deze woning nog rijk is. Je vindt er fraaie glas-in-loodramen, marmeren schouwen, een fraaie en-suite en paneeldeuren. De ligging in het Kleverpark is ideaal, je vindt hier de meerdere scholen, kinderopvang, de lokale winkels aan het Kleverparkweg en diverse horeca en supermarkten. En dat op 5 minuutje fietsen van het centraal station en de oude binnenstad.

INDELING:

Voortuin.

Begane grond: Entree, vestibule met granito vloer en originele wandtegels, gang met trapkast en toilet, eenvoudige dichte keuken met schouwkap en het originele keukenblok uit de bouw. De keuken heeft een deur naar de achtertuin. De woonkamer-en-suite kenmerkt zich door de halfronde erker met zeer fraai glas-in-lood en de marmeren schouw. Ook de achterzijde van de en-suite heeft een marmeren, daarnaast vind je hier openslaande deuren naar de tuin.

1e etage: Overloop met luik naar de ruime bergvliering, eenvoudige badkamer. Op deze eerste etage vind je 3 goed bemeten slaapkamers. Daarvan bevinden zich er twee aan de voorzijde van de woning, de grootste slaapkamer heeft een marmeren schouw en geeft toegang tot een klein balkon op de halfronde erker. De 3e grote slaapkamer ligt aan de tuinkant van de woning.

De achtertuin van de woning is ruim 11 meter diep en ligt op het oosten. Net als de woning heeft de tuin wat liefde en aandacht nodig.

- Oplevering in overleg;
- Woonoppervlak: 93m2;
- Inhoud: 379m3;
- Perceeloppervlak: 143m2;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkopers;
- Beschermd stadsgezicht;
- Energielabel "E";