Detail Verspronckweg 184 Vraagprijs : € 525 000
Bewoonbaar oppervlak : 93 m²
Opp. terrein : 143 m²
Detail Theseusstraat 4 I Vraagprijs : € 575 000
Bewoonbaar oppervlak : 62 m²
Detail Lorentzkade 110 Vraagprijs : € 739 000
Bewoonbaar oppervlak : 117 m²
Opp. terrein : 137 m²
Detail Achterweg 45 Vraagprijs : € 359 000
Bewoonbaar oppervlak : 54 m²
Detail Jozef Israelsstraat 30 Vraagprijs : € 1 069 000
Bewoonbaar oppervlak : 141 m²
Detail Reitzstraat 97 Vraagprijs : € 679 000
Bewoonbaar oppervlak : 114 m²

Zeer tevreden over deze makelaar. Robbert-Jan en collega's zijn vriendelijk, hebben duidelijk verstand van zaken en zetten altijd net een stapje extra. Dankzij deze makelaar binnen no-time mijn droomhuis gevonden en aangekocht."

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Robbert-Jan en Anouk van KvD hebben wij als zeer deskundig en goede makelaars ervaren. Ze kennen de markt en veel andere makelaars en brengen een heel goed netwerk mee, ook Bv voor architecten. Maar het belangrijkste voor ons is dat ze heel goed meedenken met wat je wilt, flexibel zijn qua afspreken, zich echt ten dienste van jou als klant opstellen. Ze geven je altijd het gevoel het allerbeste voor jou als klant te willen doen.

Wij kunnen ze van harte aanbevelen!

Marjolein & Anouk were terrific, incredible standard of professionalism and care. Answering all of our questions quickly and following up with us to keep us on track. They knew exactly what were looking forward and always presented us with houses in our search criteria.

In deze lastige huizenmarkt bleef Robbert-Jan steeds onverminderd enthousiast en optimistisch. Robbert-Jan heeft vooral een goede bouwkundige kennis die goed van pas kwam tijdens de bezichtigingen.

Wij hebben Robbert-Jan via vrienden aangeraden gekregen en daarvoor zijn we erg dankbaar! Voor ons als starters was het enorm prettig om huizen te bekijken op gevoel, terwijl Robbert-Jan mee ging met een scherp oog voor detail, met zijn bouwkundigheid, en met zijn jarenlange ervaring. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf veel tips en we kregen nooit het gevoel dat hij 'wilde' verkopen, maar keek echt naar of het bij ons zou passen. Uiteindelijk hebben we een heerlijk huis bezocht en met het bieden, aankopen en tips geven hoe we dit voor het eerst moeten doen waren we erg blij! Hij heeft veel voor ons gedaan, zodat wij echt de eigenaars werden! Daarnaast is de communicatie goed geweest met zowel Robbert-Jan als Anouk, waren ze goed bereikbaar en hebben zij ons erg goed geholpen. Een dikke aanrader, vooral als je nieuw bent met een huis aankopen!

Kroon van Diest is een kleinschalig makelaarskantoor wat zich uit in een persoonlijke aanpak. De eigenaar, Robbert-Jan, heeft 20 jaar ervaring in het vak en komt erg deskundig over. Hij luistert naar je wensen, maar geeft ook eerlijk advies wanneer je zelf op een roze wolk zit. Ook na de aankoop wordt er naar je geluisterd en kan je terecht voor vragen over je pas aangekochte woning.